Responsive image

 

Onderstaande informatie ontvangt u bij aankomst op het Camperpark Den Haag in verband met het COVID-19 virus.

Welkom op Camperpark Den Haag

Om uw verblijf op het Camperpark zo veilig mogelijk te houden in verband met het Coronavirus, hebben wij een aantal huisregels moeten aanpassen.

Hieronder vindt u onze huisregels en tevens alle informatie die u normaal gesproken tijdens inschrijven in de receptie ontvangt. Dat scheelt een heleboel vragen.

LET OP: U én uw reisgenoten zijn verplicht alles te lezen en de regels strikt op te volgen. Bent u of zijn uw reisgenoten ziek? Keer dan huiswaarts.

Houdt u aan de RIVM regels en zorg voor goede hygiënemaatregelen

Receptie/winkel: 0031622118611 of 0031626504640

De receptie en de winkel zijn gesloten. Heeft u iets of iemand nodig, bel vanuit uw camper naar één van bovenstaande nummers, alleen mogelijk tussen 8.30 en 21.30 uur. Let op: na 21.30 uur is de receptietelefoon niet meer bereikbaar.

Kom dus nóóit naar de receptie toe!


De tijden

Wilt u vertrekken, bel aub de receptie. Wij zien u dan vóór de receptie zodat u het welkomszakje mét de mobiel én dit informatieblad kunt inleveren.
Op uw vertrekdag dient u vóór 16.30 uur de camperplaats verlaten te hebben,  inclusief eventueel legen/bijvullen. Na 16.30 uur betaalt u altijd een nieuwe nacht. Te laat vertrekken is onnodig duur en respectloos. Vertrek nooit vóór 8.00 uur.
Tussen 21.30 en 8.00  uur géén motorisch verkeer. Tussen 23.00 en 8.00 uur is er stilte.

Betalingen

Betalingen voor verblijf of winkel doen wij contant, per pin of via een betaalverzoek via sms. Bij een betaalverzoek dient de betaling direct na ontvangst van de sms te geschieden.

Verlengen

Een verlenging regelt u gewoon vanuit uw camper: bel aub de receptie en u ontvangt direct een betaalverzoek. U mag ook een sms sturen naar de receptie met: Verlengen en uw naam (waaronder u ingeschreven bent). U kunt voor de receptie komen betalen.

Toegangshek

Voor het groene toegangshek krijgt u een mobiele telefoon met gebruiksaanwijzingen. Bij gebruik bent u verplicht alle aanwijzingen hiervan te lezen en op te volgen.

Electriciteit

Indien u electriciteit neemt, krijgt u 6 Ampère, 1320 Watt. Pas op met waterkokers of alles tegelijk aanzetten. Kijk zelfs EERST hoeveel u gebruikt. Laat ons niet onnodig moeten her aansluiten. Zelf NOOIT een andere aansluiting nemen!

Sanitair en chemisch toilet

U kunt gratis gebruik maken van de afwasruimte, toiletten en privécabines met wastafels. Aan de andere kant van de brug vindt u het sanitair. Daar kunt u ook uw chemisch toilet legen.

Water, grijswater, afval

Water voor uw camper kunt u vóór de receptie bij het blauwe gebouwtje halen.
Iets verder aan de zijkant van de weg kunt u uw grijswater legen (geen toilet!). Let op: de weg is smal, blijf altijd in de rijrichting, niet achteruit rijden, niet inhalen. Afvalbakken staan achter het grijswater-punt.

Informatiebord

Voor de brug van het sanitair staat een informatiebord met fiets- en tramroutes. Maak een foto en neem zo de route met u mee! Let op: per 1 juni, verplicht niet-medische mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer.

Honden

Honden (max. 2) ALTIJD aan de lijn en NIET BLAFFEN. Achter het camperpark ligt een enorm stuk land waar honden mogen rennen en poepen (vraag de beheerder waar). Honden niet op het middenveld bij de campers en NIET POEPEN in het Camperpark!

Bezoek

U kunt bezoekers ontvangen, max. 3 personen, 2 euro per persoon. Parkeren 5 euro. Bezoekers bellen bij aankomst de receptie vanaf het hek om zich te aan te melden. Ook om af te melden vóór 21.30 uur. De receptie opent het hek. Let op: de telefoon bij de receptie is na 21.30 uur niet meer bereikbaar. Wees op tijd.

Noodnummer

Heeft u ons nodig tussen 21.30 en 8.30 uur dan mag u ALLEEN IN NOODGEVALLEN bellen: 0031622003744.

Wij wensen u een aangenaam en gezond verblijf toe. Erik, Astrid & Isaura Romijn

 

Camperpark Den Haag
Valutapad 7
2496 ZP Den Haag
0031622118611
0031626504640

Het hele jaar open
Aankomst:
9.00-21.00 uur
Reserveringsformulier