Welkom in Den Haag!  
 

Nieuws

In de krant van april 2018

Het AD, Het Algemeen Dagblad, is 15 april 2018 op ons Camperpark geweest en Nicolette van der Werff heeft een mooi artikel geschreven over camperplaatsen.

Ook in het AD, 18-04-18, een Colomn van Sjaak Bral.

Maart 2018

Wij hadden een hele lieve hond.
Zijn naam was Beatle, een reu van 11 jaar, half Beagle en half Boerenfox.
Helaas is hij 22 maart 2018 overleden. We missen hem enorm.

Juni 2017

De 2 nieuwe douches zijn in gebruik genomen. Er zijn nu 4 wastafels met spiegel waarvan twee in een eigen cabine. De derde toilet is een verhoogd toilet geworden. Alles heeft nu warm en koud water. Alle plafonds zijn klaar.

Maart 2017

Er komen twee douches en 4 wastafels (waarvan 2 besloten). De vloer is vandaag betegeld met antislip tegels. De 'badkamer' met douche en wastafel in de andere ruimte is nog steeds in gebruik.

Oktober 2016

Verbouwing

De verbouwing van het sanitair begint vorm te krijgen. Het gaat eenmaal niet zo snel als je geen personeel hebt en alles ook nog operationeel moet houden. De plafonds zijn bijna klaar. De wanden van de nieuwe douches (nog in een afgesloten ruimte) zijn getimmerd. De toiletten hebben hangende schotten en binnen zijn er afwasplaatsen gerealiseerd. Om de huidige situatie te zien kijk dan bij faciliteiten.

Maart 2016

Toiletten weer in gebruik én douche met wastafel

Vlak voor Pasen zijn er al twee toiletten beschikbaar en een tijdelijk badkamer met douche en wastafel. En natuurlijk een kacheltje want soms is het buiten nog een beetje fris.

Februari 2016

Douches en toiletten tijdelijk niet in gebruik

Er wordt nu hard gewerkt om het aantal douches en toiletten te vergroten. Dat betekent dat u momenteel géén gebruik kunt maken van ons sanitair. Onze excuses voor het ongemak. We proberen binnen een week een deel al in gebruik te hebben zodat er minimaal één toilet en douche beschikbaar is.
U kunt contact opnemen voor de huidige staat van het sanitair: 06-22003744.

 

Januari 2016

Een fantastisch 2015

Het eerste jaar is een fantastisch jaar geweest voor Camperpark Den Haag.
We hebben vele nationaliteiten mogen ontvangen en bijzondere gasten en voertuigen. We kunnen terugkijken (via ons nieuwe fotoalbum!) naar een goed jaar. Het dierbaarste wat ons bijgebleven is van 2015, is het enthousiasme van de gasten, van u! Ondanks dat het park nog niet geheel af is, er komt een grote verbouwing aan, waren de gasten blij en tevreden en zagen de potentie van het park. Dat heeft ons zeer veel goed gedaan en bedanken iedereen voor de hartverwarmende en lovende woorden. En natuurlijk ook voor alle tips om een beter camperpark te bouwen. Mocht u na uw bezoek nog opmerkingen, tips (of klachten) hebben, geef dat dan vooral door (astrid@camperparkdenhaag.nl).

Graag zien we u gezond én gelukkig terug in 2016!

 

September 2015

Goed nieuws: het hele jaar open!

We hebben van de gemeente toestemming gekregen om het hele jaar open te zijn! Dat vinden we erg fijn. De units van de receptie, welke wij eerst huurden, hebben wij nu tweedehands gekocht en gaan deze helemaal opknappen voor het nieuwe seizoen. Ook wordt het sanitair uitgebreid met meer douches en toiletten (en deze scheiden!). We kunnen er tegen aan!
Met de kerstvakantie zijn wij ook open: een heerlijk vuurwerkvrij gebied!

 

Juli 2015

Nieuwe naam: Camperpark Den Haag

We zijn nu meer dan een maand open en hebben al vele nationaliteiten mogen ontvangen, namelijk uit België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Noorwegen, Oostenrijk, Italië en natuurlijk uit Nederland zelf. De meesten vinden ons via Campercontact van het NKC of via Google.

Inmiddels hebben wij wel een meer passende naam gevonden voor onze plaats. Omdat het campers-only is, bleek de naam 'camping' wat ongelukkig gekozen. Om deze reden dragen wij nu de naam Camperpark Den Haag.
De ideale plaats voor een camperaar die graag Den Haag en omstreken wil bezoeken.

 

maart 2015

Het Algemeen Dagblad

Den Haag Na twintig jaar zoeken kan Erik Romijn eindelijk zijn droom vervullen. In de oksel van de A12 en de A4 hoopt hij met Pasen de eerste gasten te ontvangen op zijn stadcamping Den Haag.

Lees hier het volledige krantenartikel.